Een onderneming opzetten, inrichten en voeren

C O N C E P T

Iedereen weet dat je voor het bouwen van een huis onder andere een metselaar, een timmerman, een tegelzetter en een elektricien nodig hebt. 4 disciplines die wel van elkaars vak weten, maar die gespecialiseerd zijn in hun eigen vakmanschap en die je afzonderlijk in moet huren.

Ook bij het opzetten en voeren van een onderneming maak je gebruik van verschillende specialisaties, zoals een fiscalist, boekhouder, accountant en controller. Disciplines die op de hoogte zijn van elkaars vak, maar elk gespecialiseerd zijn in hun eigen richting.

Mensen denken echter vaak dat een boekhouder ook een fiscalist is of een accountant en dat controllers hetzelfde werk uitvoeren als accountants etc. Dit is een misverstand. In dit blog leg ik uit wat de raakvlakken tussen deze verschillende disciplines zijn en wat het verschil is.

Welke vakmannen/vrouwen heb je nodig om een onderneming op te zetten, administratief in te richten en administratief/financieel te voeren?

Dit blog ´een onderneming opzetten, inrichten en voeren´ is nog in concept, je kunt het in de gaten houden door het blog te volgen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close